Eczeem

Wat is eczeem?

Er zijn verschillende vormen van eczeem. Klanten die hun eczeem hebben behandeld met Phitex® ClearUp konden phitex niet altijd duidelijk aangeven welke vorm van eczeem ter sprake was. Wel is het zo dat een aantal oorzaken van eczeem zich bijzonder goed lenen om effectief weggenomen te kunnen worden door Phitex® ClearUp. Veelal spelen de volgende factoren een belangrijke rol bij het ontstaan en in stand houden van eczeem:

  • Jeuk, bijvoorbeeld seborroïsch eczeem en bijvoorbeeld bij nummulair eczeem en constitutioneel eczeem. Deze laatste is vaak een oorzaak weer van andere eczeemsoorten.
  • Schimmel, onder andere ook bij seborroïsch eczeem en acrovesiculeus eczeem.
  • Verzwakte huid en daardoor een verminderde weerstand van de huid
  • Uitdroging en jeuk van de huid, bijvoorbeeld bij asteatotisch eczeem en constitioneel eczeem

Eczeem en Phitex® ClearUp

Omdat Phitex® ClearUp het reguleren van de talgproductie verbetert, de hydratatie en de huidweerstand verhoogt, is het verklaarbaar dat Phitex® ClearUp effectief is voor eczeem. Ook spelen schimmels vaak een oorzakelijke rol bij eczeem.

Omdat Phitex® ClearUp Piroctone Olamine bevat bestrijdt het direct een de schimmels die onder andere bij eczeem de oorzaak zijn. Van onze klanten hebben we mooie resultaten teruggekregen op basis van voor- en nafoto’s. Door Phitex® ClearUp toe te passen voor eczeem, blijkt het uit onze klantresultaten dat Phitex® ClearUp in staat is om eczeemklachten snel te doen afnemen. Op dit moment verrichten wij een onderzoekspilot voor eczeem om de resultaten van Phitex® ClearUp wetenschappelijk onderbouwd te kunnen aantonen. Op de foto hiernaast zie je het resultaat na slechts 6 dagen na behandeling met Phitex® ClearUp.

eczeem

Vrouw, 39 jaar, sinds enkele maanden eczeem in de elleboog-holtes, gepaard gaande met roodheid, jeuk en droogheid van de huid.

Toepassing: Gebruik van Phitex® ClearUp voor een periode van slechts 6 dagen. ’s nachts. Totaalverbruik: 1x 1 ml Phitex® ClearUp.

Totale kosten: €1,50

Eczeem was last modified: mei 10th, 2020 by rma_ya7hi5p2