Hoeveel product heb ik nodig voor mijn huid en hoe lang doe ik met 50 of 100 ml?
Je hebt maar weinig product nodig. Met 50 ml doe je ongeveer 2 tot 3 maanden. Met 100 ml een half jaar als je alleen je gezicht behandelt.
De juiste dosering staat duidelijk beschreven onder “Hoe gebruik je het?” in de footer onderaan de pagina.
Daar zie je precies hoeveel product je verbruikt voor de huid die je wilt behandelen. Ook zie je daar hoelang je met 50 of 100 ml doet. Hoelang je er mee doet is afhankelijk van wat je wilt behandelen.
Wat is een ‘Bandeau’ en wanneer moet ik deze gebruiken?

Een bandeau is een soort hoofdbandje en die heb je nodig als je de huid op je voorhoofd wilt behandelen. Dit hoofdbandje draag je ‘s nachts. De bandeau is speciaal ontworpen en zit comfortabel.
De bandeau wordt gratis meegeleverd bij je product; je kunt deze gewoon wassen en blijven gebruiken.
Voor welke huidproblemen wordt Phitex® ClearUp gebruikt?

Phitex® ClearUp wordt met succes gebruikt door onze klanten tegen acne, overmatige talgproductie, roodheid, terugkerende kleine ontstekingen en sommige schimmelaandoeningen van de huid.
Omdat het de weerstand en het herstel van de huid verhoogt, wordt het ook vaak gebruikt na intensieve huidbehandelingen, zoals peelingbehandelingen, laserbehandelingen en bijvoorbeeld na microdermabrasie- en microneedlingbehandelingen.
Verdwijnt mijn acne voor altijd als ik Phitex® ClearUp  heb gebruikt?
Nee. Dit komt omdat acne wordt veroorzaakt door hormonen en het soms erfelijk is. Acne zorgt ervoor dat je een onzuivere huid hebt. Phitex® ClearUp  zorgt ervoor dat je huid meer weerstand krijgt waardoor onzuiverheden minder worden. Hierdoor worden de zichtbare gevolgen van acne minder. In Phitex® ClearUp zitten ingrediënten die schimmel- en bacteriedodend zijn. Van sommige gebruikers horen wij dat de huid na een aantal weken behandeling met Phitex® ClearUp zoveel sterker is geworden dat zij het product niet meer nodig hebben. In de meeste gevallen blijven onze klanten het product gewoon gebruiken om een mooie huid te blijven houden.

Het antwoord is simpel,

  1. Een crème verstopt min of meer de huid. Phitex® ClearUp niet.
  2. Een crème werkt de eerste 2 uur slechts intensief, daarna neemt de werking af. Phitex® ClearUp en blijft gedurende een week een gelijkmatige afgifte geven aan de huid voor een continue werking.
  3. Een crème moet iedere dag gesmeerd worden en soms 2 keer per dag. Phitex® ClearUp hoeft maar een keer per week aangebracht te worden; bijvoorbeeld op je kussen als je je gezicht wilt behandelen.
  4. Een crème bestaat voor het grootste gedeelte uit ‘vulstoffen’ die geen werking hebben maar wel in je huid of bloedbaan terecht komen. Phitex® ClearUp geeft alleen de werkstoffen af aan de huid.
  5. Een crème is lastig aanbrengen op je rug. Phitex® ClearUp is makkelijk voor de behandeling van je rug: je hoeft alleen de binnenkant van je t-shirt in te sprayen.
  6. Met 50 ml crème doe je ongeveer 6 weken voor de behandeling van je gezicht. Met 50 ml Phitex® ClearUp ongeveer 10–12 weken.
Uniek!
Phidermica is de enige in Nederland die jou deze garantie geeft.Waarom?
Wij vinden dat als je een product voor je huid koopt, je recht hebt op een goed werkend product.
Als dit niet zo blijkt te zijn, vinden wij het logisch dat je kosten vergoed worden.Het enige wat wij van je vragen is een foto van je vragen is een foto van voor je begint met het product en een foto wanneer de eerste 8 weken voorbij zijn. Dat is belangrijk voor het beoordelen.Wij staan voor wat we waarmaken en maken waar waarvoor we staan.  Daarom.

Er is een aantal omstandigheden of redenen waarom Phitex® ClearUp niet werkt of minder goed werkt.

Aanwijzingen
Volg goed de aanwijzingen voor gebruik. Als je het product verkeerd toepast werkt het niet.
Slaap bijvoorbeeld niet met een (nacht)creme of make-up op en zorg ervoor dat je haar schoon is van wax, gel of haarvet voordat je gaat slapen. Laat je ingesprayde kussensloop eerst goed drogen (niet strijken) voordat je erop gaat liggen en gebruik de voorgeschreven aantal spays voor het insprayen van het textiel.
De aanwijzingen voor gebruik zijn bijgesloten in de verpakking van het product.

Bandeau
Zijn er huidproblemen op het voorhoofd en/of de slapen te behandelen, dan adviseren wij Phitex® ClearUp op een bandeau te gebruiken. Zonder gebruik van een bandeau werkt Phitex® ClearUp niet optimaal voor het voorhoofd. De katoenen bandeau van Phitex® ClearUp is los verkrijgbaar.

Allergie
Als de onzuiverheden van je huid worden veroorzaakt door een allergische reactie werkt het product niet. Phitex® ClearUp werkt namelijk niet tegen allergische reacties. Een veelvoorkomende oorzaak dat je huid een allergische uitslag heeft, is het gebruik van slechte producten voor je huid, bijvoorbeeld cosmetica waarin kleur- en geurstoffen parabenen of propylene glycol aanwezig zijn. Ook het aanbrengen van veel make-up overdag kan een allergische reactie op termijn ontwikkelen, zodat onzuiverheden ontstaan.

Als je wilt weten of jouw huidonzuiverheden worden veroorzaakt door een allergische reactie kun je ons een foto sturen ter beoordeling. Dit kan naar info@phidermica.nl .

Phitex® ClearUp zelf, zal nooit een allergische reactie veroorzaken! Phitex® ClearUp is zeer huidvriendelijk en is helemaal vrij van allergieopbouwende en irriterende stoffen.

Bijzondere acne
Phitex® ClearUp werkt niet voor de vorm van acne die ontstaat door krabben en knijpen. Deze vorm van acne heet: ‘Acne excoriée des jeunes files’.
Door stress kan het zijn dat je veel krabt en knijpt in je huid, waardoor wondjes of of kleine ontstekingen ontstaan. Phitex® ClearUp zal wel bijdragen aan een sneller herstel van de wondjes, maar de wondjes gaan nooit helemaal weg omdat deze steeds opnieuw opengaan door het krabben of knijpen.

Slaaphouding
Als je de zijkanten van je gezicht wilt behandelen en je slaapt alleen op je rug werkt Phitex® ClearUp niet. Omdat Phitex® ClearUp op je kussen gesprayd wordt om je huid te behandelen is het nodig dat de zijkanten van je gezicht in contact komen met het ingesprayde kussen. Als je alleen op je rug slaapt gebeurt dit niet en komt het product niet in contact met je huid. Omdat het daarom niet kan inwerken, werkt het niet.

Sterke verhoorning van de huid
Als je een bovengemiddelde sterke verhoorning hebt van je huid.
Hierdoor is je huid teveel afgesloten waardoor Phitex® ClearUp niet in de huid kan komen. Daardoor werkt het niet.
Oplossing: Eenmalig een peelingbehandeling bij een huidspecialist om de ergste verhoorning te verwijderen.
Daarna kan Phitex® ClearUp weer goed door de huid opgenomen worden.

Zijde
Phitex® ClearUp is niet getest op zijn werking op zijde.
Wij adviseren daarom het product niet te gebruiken op zijde.
De werking van Phitex® ClearUp is getest op katoen en polyester.
Wij adviseren daarom het product alleen te gebruiken op katoen en polyester, waarbij katoen de voorkeur heeft.