Onze USP’s

Onze USP's

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. En klantbelang boven omzetbelang. Dit komt onder andere tot uiting in het feit dat de gebruiker onze producten voor een breed scala aan huidproblemen kan toepassen (indien nodig meerdere huidproblemen tegelijk) en niet voor elk probleem een apart product hoeft aan te schaffen. Gebruikerswensen zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten en stellen hiertoe onze kennis en technologie ten dienste. 

“We Create, You Benefit”

Wij ontwikkelen alleen producten die geen afhankelijkheid geven voor de gebruiker en streven ernaar dat de gebruiker zo min mogelijk nodig heeft van onze producten. 

phitex maakt de gebruiker niet afhankelijk maakt van haar producten. De producten van phitex verhelpen namelijk niet rechtstreeks het probleem waardoor de functie van de huid wordt overgenomen en de huid ‘lui’, zwak en afhankelijk wordt gemaakt. Zo is er op termijn in bijna alle gevallen steeds minder product nodig om het probleem evengoed te kunnen blijven behandelen indien nodig.

phitex is hiermee duurzaam en maakt zo een statement op het punt van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de branche van huidverzorging en -behandeling.

phitex Phitex

 

Wij behandelen onzuiverheden op de meest gebruiksvriendelijke, meest natuurlijke, lichaamseigen manier. Wij zijn de enige die huidonzuiverheden behandelen door de eigen weerstand van de huid te verhogen, waardoor de huid zelf het probleem aanpakt. Deze aanpak is uniek in huidbehandeling. Omdat de huid zélf het probleem aanpakt, worden huidproblemen op een natuurlijke, lichaamseigen manier behandeld. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Onze producten zijn volledig vrij van bijwerkingen, contra-indicaties en van huidverzwakkende en obsolete ingrediënten. In onze producten worden alléén de werkstoffen worden uiteindelijk afgegeven in een werkzame concentratie op de juiste plaats in de huid. Krachtig in al zijn eenvoud.

Wij zijn er zó zeker van dat onze producten een goed resultaat geven, dat er een niet-goed-geld-terug-garantie gegeven wordt. Minder dan 1 op de 1000 gebruikers maakt hier gebruik van. Door deze garantie weet de klant zeker dat zijn/haar uitgave altijd goed besteed is. Wij zijn de enige die deze garantie geeft.

 

Onze USP’s was last modified: november 30th, 2020 by rma_ya7hi5p2