Onzuiverheden

Algemene huidonzuiverheden

Algemene huidonzuiverheden worden vaak ook wel atopische dermatitis genoemd. Atopische dermatitis doet zich voor indien wanneer genetisch gevoelige mensen worden blootgesteld aan bepaalde omgevingsfactoren hetgeen resulteert in immunologische reacties en zijn zichtbaar als roodheid en kleine ontstekinkjes. Omgevingsfactoren kunnen ook bijvoorbeeld slechte ingrediënten zijn in huidverzorgingsproducten. De  huidonzuiverheden ontstaan dan door een skincareroutine met producten waar irriterende of huidverzwakkende ingrediënten in zitten. Of wanneer de huid teveel afgesloten wordt met make-up kunnen er onzuiverheden ontstaan.

Onzuiverheden en Phitex® ClearUp

Omdat een onzuivere huid per definitie verzwakt is, is de huid gevoeliger voor ontstekinkjes en geneest minder snel. Denk aan schimmels en de acnebacterie op de huid als gevolg van een tekort aan antimicrobiële peptiden.

Omdat juist Phitex® ClearUp een toename geeft van de antimicrobiële peptiden is het verklaarbaar waarom Phitex® ClearUp effectief is in de behandeling van Atopische dermatitis en huidonzuiverheden. Daarnaast pakt Phitex® ClearUp gericht schimmels aan en de bacterie Staphylococcus aureus.

Huidonzuiverheden
Onzuiverheden was last modified: mei 10th, 2020 by rma_ya7hi5p2