Wat is Phitex® ClearUp?

Wat is Phitex® ClearUp ?

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray om je onzuivere huid te behandelen, bijvoorbeeld als je last hebt van acne/puistjes, roodheid, of kleine ontstekinkjes. ‘Dermaal’ betekent ‘huid’, en textielspray slaat erop dat je het niet op je huid sprayt, maar dat je Phitex® op textiel sprayt. Je hoeft Phitex® maar één keer per week op textiel aan te brengen. Dat gaat dan om textiel dat in aanraking komt met je huid, zoals je kussensloop of t-shirt.

Phitex® is zo gemaakt dat als je huid in aanraking komt met het ingesprayde textiel, er gedurende een week geleidelijk werkstoffen worden afgegeven. Die zorgen ervoor dat je huid een hogere weerstand krijgt, waardoor je huid zelf de onzuiverheden kan aanpakken. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met vulstoffen zoals bij een crème.

De afgifte van de werkstoffen vindt gecontroleerd en geleidelijk plaats, een hele week lang. Daardoor is het enige wat je hoeft te doen een keer per week bijvoorbeeld je kussensloop insprayen. Of je t-shirt als je last hebt van onzuiverheden op je rug. Ook kun je zo gemakkelijk andere gebieden van de huid behandelen, zoals bijvoorbeeld je borst(en), billen of liezen.

Speciaal voor tieners

Omdat Phitex® ClearUp maar één keer per week hoeft te worden aangebracht, is het ideaal voor tieners. Want juist op deze leeftijd (13-20 jaar) is het lastig om netjes alle voorschriften op te volgen die nodig zijn voor de behandeling van acne of van een onzuivere huid.

Phitex® ClearUp is ontwikkeld met de missie een oplossing te vinden voor de psychosociale gevolgen die jongeren ervaren door hun onzuivere huid, met name bij acne of puistjes. Tieners worden gepest of zijn zelf erg onzeker over hun huid. Ze durven bijvoorbeeld geen relatie aan te gaan of niet mee te gaan zwemmen met vrienden omdat hun onzuivere huid dan zichtbaar wordt.

Daarom moest Phitex® ClearUp  een bijzonder product worden, dat niet alleen écht goed werkt, maar dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Dat is de reden dat Phitex® ClearUp een dermale textielspray is geworden: het hoeft maar één keer per week te worden aangebracht, het werkt en het geeft geen bijwerkingen.

Hoelang doe je ermee?

Lang.
Als je het gebruikt voor de behandeling van je gezicht, dan doe je 8-12 weken met 50 ml en 4-6 maanden met 100 ml.

Wat mag je verwachten?

In 6 weken mag je 80% verbetering verwachten.
Het product is vrij van bijwerkingen en huidverzwakkende stoffen.
Daarbij laat het de goede bacteriën van de huid in leven en doodt het alleen de slechte bacteriën.
Omdat het product huid-pH-neutraal is laat de natuurlijke zuurgraad van de huid in evenwicht voor een goede weerstand.
Tijdens het gebruik mag je gewoon de zon in en je opmaken zoals je gewend bent.
En natuurlijk geeft het geen vlekken op het textiel.

resultaat Phitex
Wat is Phitex® ClearUp? was last modified: november 27th, 2020 by rma_ya7hi5p2