Resultaten

De resultaten van Phitex® ClearUp

Speciaal voor professionals is een PROVOKE-omschrijving beschikbaar van onderstaande indicaties.

Roodheid huid Erytheem

Indicatie: Vrouw, 24 jaar en had vanaf 13e last van veel kleine ontstekingen en af en toe puistjes over haar hele gezicht. Hierdoor had zij ook veel last van roodheid.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 8 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen en bandeau. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 2x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 152,-

Resultaat: Tevreden

Bijzonderheden: Behandeling met Phitex® ClearUp heeft plaatsgevonden in het kader van het in-vivo-onderzoek naar de werking van Phitex® ClearUp. Tweemaal contact gehad met phitex voor aanvullend advies.

Indicatie: Vrouw, 16 jaar, had vanaf haar 14e last van puistjes, meestal kleine, maar soms ook grote waardoor er littekens zijn overgebleven. Had vooral last van acne op haar voorhoofd. Op de tweede foto, na behandeling, zijn ook nog kleine onzuiverheden te zien, maar wel sterk verminderd.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 10 weken ‘s nachts. Toegepast op bandeau. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Matig tevreden

Bijzonderheden: 2x contact gehad met phitex voor aanvullend advies.

Indicatie: Vrouw, 19 jaar, vanaf haar 16e veel last van (ernstige) acne. Heeft veel behandelingen geprobeerd, waaronder antibiotica en vitamine A-zuur crème, maar zonder bevredigend resultaat. Omdat de acne duidelijk zichtbaar was gebruikte zij veel make-up om het te camoufleren. Daardoor werd het vaak alleen maar erger.Tijdens het gebruik van Phitex® ClearUp is zij overdag gewoon haar make-up blijven gebruiken zoals ze gewend was.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 12 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen.Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen.Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Tevreden

Bijzonderheden:Behandeling met Phitex® ClearUp heeft plaatsgevonden in het kader van het in-vivo-onderzoek naar de werking van Phitex® ClearUp. Eenmaal contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klant was gewend bovengemiddeld veel make-up te gebruiken afgelopene twee jaar. Make-up gebruik is niet verminderd tijdens behandeling.

Indicatie: Meisje van 12 die al een jaar last had van kleine puistjes op haar rug. Zij heeft hier verschillende producten voor geprobeerd waaronder benzoylperoxide maar dat gaf vlekken op haar kleding en het insmeren op de rug was lastig. Voor het resultaat dat je hiernaast ziet heeft zij voor de nacht een t-shirt ingesprayd met Phitex® ClearUp.
Niet alles is weg, maar zij is tevreden met het resultaat.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 8 weken ‘s nachts. Toegepast op t-shirt. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Tevreden

Bijzonderheden: Behandeling met Phitex® ClearUp heeft plaatsgevonden in het kader van het in-vivo-onderzoek naar de werking van Phitex® ClearUp.  Gezien de jonge leeftijd werd aangegeven dat het gebruikgemak een groot voordeel was. Klant heeft 1x per week haar t-shirt ingesprayd en ‘s nachts gedragen.

Indicatie: Vrouw van 22 die al twee jaar last had van een onzuivere huid. Zij krabde niet aan haar huid, maar zat wel uit gewoonte veel aan haar gezicht. Daardoor ontstonden er rode plekjes en soms kleine ontstekingen. Om haar huid sterker te maken heeft zij Phitex® ClearUp gebruikt. Hierdoor nam de roodheid af en onstonden er minder snel onzuiverheden. De nafoto is genomen na 4 weken gebruik van Phitex® ClearUp. Hiermee sprayde zij 1 keer per week haar kussen in, zodat het product ‘s nachts kon inwerken. Omdat de ‘slechte’ gewoonte om veel aan haar huid te zitten niet is afgenomen is zij Phitex® ClearUp blijven gebruiken. Hierdoor heeft zij een mooie huid gehouden.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 4 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 25ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 38,-

Resultaat: Tevreden

Bijzonderheden: Behandeling met Phitex® ClearUp heeft plaatsgevonden in het kader van het in-vivo-onderzoek naar de werking van Phitex® ClearUp. Eenmaal contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klant heeft tijdelijk het product niet gebruikt, waarna de klachten weer optraden. Inmiddels een half jaar Phitex® ClearUp gecontinueerd en is een half jaar bijna geheel klachtenvrij.

Indicatie: Vrouw 24 jaar, die sinds twee jaar redelijk veel ontstoken plekjes en onzuiverheden heeft in haar gezicht en verschillende kleine littekens. Zij is gestart met het gebruik van Phitex® ClearUp, maar dit heeft geen resultaat gehad. Later werd duidelijk dat deze plekjes ontstonden doordat zij (waarschijnlijk onbewust) krabde aan haar huid. Wanneer er een klein plekje ontstond, krabde zij dit weg. Hierdoor zijn ook de kleine kenmerkende ‘boxcar’ littekens ontstaan. Deze vorm van ‘acne’ heet: Acne excoriée des jeunes filles. Voor deze vorm van acne helpt Phitex® ClearUp niet. (Dit staat ook vermeld in onze FAQ). Wel zal de huid bij gebruik iets sterker worden maar verwacht geen aanzienlijke verbetering.

Toepassing: Gebruik van Phitex® voor een periode van 6 maanden. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 2x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Niet tevreden

Bijzonderheden: Klant heeft enkele malen contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Had na 10 weken nog steeds onvoldoende resultaat. Heeft in overleg binnen de garantieregeling 1 gratis product ontvangen voor voortzetting van de behandeling. Na 5 maanden bleek er sprake te zijn van Acne excoriée des jeunes filles. Klant gaf aan dagelijks te krabben (meestal ongemerkt) aan kleine huidoneffenheden, waardoor wondjes en kleine ontstekingen ontstaan.

Phitex® ClearUp werkt niet voor huidonzuiverheden die veroorzaakt worden door Acne excoriée des jeunes filles.

Indicatie: Vrouw, 23 jaar en had sinds vier maanden last van lichtrode vlekjes op haar borst. Ook gaven deze jeuk. Vermoedelijk is dit een huidschimmel geweest. Omdat Phitex® ClearUp Piroctone Olamine bevat dat tegen schimmels werkt heeft zij 1 keer per week een t-shirt ingesprayd voor de nacht. Na 6 weken waren de plekjes en de jeuk weg. Daarna heeft zij geen Phitex® ClearUp meer hoeven te gebruiken.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 6 weken ‘s nachts. Toegepast op t-shirt. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen.Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Tevreden

Bijzonderheden: 1x contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klachten zijn weggebleven. Niet aantoonbaar is of dit toe te schrijven is aan Phitex® ClearUp.

Indicatie: Vrouw, 52 jaar die op haar 24-jarige leeftijd gediagnostiseerd is met Hidradenitis Suppurativa (Acne Ectopia/Acne Inversa). Dit is geen ‘gewone’ huidaandoening. Het gaat hier om ontstekingen die veroorzaakt worden door een auto-immuunreactie van het lichaam. Zij had maandelijks meerdere ontstoken plekken in de oksels en liezen, waarbij pusvorming plaatsvond. De onstekingen waren 1-4cm en veroorzaakten pijn. Verschillende keren per jaar werden deze operatief verwijderd. Zij heeft dagelijks haar t-shirt en boxer ingesprayd met Phitex® ClearUp, gedurende 3 maanden. De eerste maand namen de klachten iets toe en vanaf de derde maand werden deze minder. Zij is het product blijven gebruiken, maar wel minder intensief. Zij gebruikt het nu nog alleen vor de nacht. Inmiddels, 1 jaar later, is zij nog steeds volledig klachtenvrij.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 12 weken ‘s nachts én overdag. Toegepast op t-shirt en boxer (1dd ingesprayd). Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 5x 100ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 660,-

Resultaat: Zeer Tevreden

Bijzonderheden: Diverse keren contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klant is nog steeds volledig klachtenvrij, inmiddels een 1 jaar na start behandeling. Verbruikt op dit moment ongeveer 100ml Phitex® ClearUp per maand (132,-). phitex geeft geen garantie op de werking van Phitex® ClearUp voor de klachten van HS, ook al zijn de resultaten bij alle klanten met HS tot heden positief.

Indicatie: Vrouw, 22 jaar die sinds anderhalf jaar rode vlekken en bobbeltjes had in haar gezicht. Dit gaf veel jeuk waardoor zij regelmatig krabde. Omdat de plekken erg ontsierend waren en zij niet wist hoe hier vanaf te komen nam zij contact met ons op. Na enig doorvragen bleek dat de vermoedelijke oorzaak was dat zij producten gebruikte met irriterende en of allergieopbouwende ingrediënten. Hier zaten onder andere geurstoffen, propyleen glycol en parabenen in. Zij is met alle producten gestopt en heeft Phitex® ClearUp gebruikt om de weerstand van de huid weer te herstellen en de huid in een goede conditie te brengen. Daarna heeft zij geen Phitex® ClearUp meer hoeven te gebruiken.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 12 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Zeer tevreden

Bijzonderheden: 3x contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klant bleek (over)gevoelig voor irriterende ingredienten in haar cosmetica. Deze zijn gestaakt bij aanvang behandeling. Het resultaat is daarom niet alleen toe te schrijven aan het gebruik van Phitex® ClearUp maar ook aan het vermijden van huidverzwakkende producten. Na de behandeling ontstaat er minder snel roodheid bij het aanraken van de huid.

Indicatie: Man, 18 jaar die sinds zijn 14e last had van ernstige acne met littekenvorming. Door de vele ontstekingen ontstond ook roodheid. Hij heeft in de loop der tijd zeer veel producten, medicijnen en behandelingen gehad om de acne onder controle te houden. Gedurende 10 weken heeft hij zijn kussen ingesprayd met Phitex® ClearUp. Op de nafoto is goed te zien dat de roodheid verminderd is en de structuur van de huid verbeterd is. Aan de onderzijde van het gezicht is een klein herstel, verbetering van de littekens te zien.

Toepassing: Gebruik van Phitex voor een periode van: 10 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-

Resultaat: Redelijk tevreden

Bijzonderheden: Behandeling met Phitex® ClearUp heeft plaatsgevonden in het kader van het in-vivo-onderzoek naar de werking van Phitex® ClearUp. Tweemaal contact gehad met phitex voor aanvullend advies. Klant heeft tot drie maanden voor de start met Phitex® ClearUp een uitgebreid behandelregime doorlopen, waaronder huidtherapeutische behandelingen, verschillende antibiotica en een uitgebreid scala aan anti-acneproducten. Klant heeft het gebruik van Phitex® ClearUp voortgezet.

Indicatie: Vrouw, 23 jaar die sinds een half jaar regelmatig last had van onzuiverheden op met name het kingebied. Haar huid had een onregelmatige structuur en vertoonde vooral veel roodheid. De nafoto is genomen nadat zij 6 weken heeft geslapen op een kussen dat 1 keer per week is ingesprayd met Phitex® ClearUp. Tijdens het gebruik van Phitex® ClearUp heeft zij geen andere producten gebruikt.

Toepassing: Gebruik van Phitex® ClearUp voor een periode van 6 weken. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 1x 50ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 76,-.

Resultaat: Zeer tevreden

Bijzonderheden: Klant heeft eenmaal contact gehad met phitex om een allergie voor de cosmetica die zij gewend is om te gebruiken, uit te sluiten. Na 3 weken was er al een bevredigend resultaat. Behandeling is tot 6 weken gecontinueerd. Geen andere huidproducten gebruikt tijdens de behandeling.

Resultaten was last modified: november 27th, 2020 by rma_ya7hi5p2